واحد آزمايشکاه و کنترل کيفی
با توجه به اهمیت رعایت بهداشت و کیفیت مواد اولیه و همچنین الزامات اداره نظارت بر مـواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، این واحـد موظف به انجام آزمایشهای روتین MFIو TENSILو سایر آزمایشهای مربوط به مواد اولیه و محصولات میباشد.
سیستم کنترل غذا: سيستم کنترل غذا توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی WHO اينگونه تعریف میشود: یک فعالیت قانونی اجباری که توسط مسئولان ملی یا منطقهای بـرای حمایت از مصرفکننده و تعیین سلامت و ایمنی غذا طی فرآیند تولید، بستهبندی و توزیع برای مصرف انسان اجرا میشود.
برحسب این نیاز، شرکت پرنگار پلاستیک اصفهان بانام تجاری پرتاش (به معنای خرمن ماه( اقدام به اخذ پروانههای ساخت جداگانه جهت هر یک از محصولات بستهبندی مواد غذایی و بهداشتی خود نموده است تا بدیـن وسیـله و با تلاشهای جمـعی، تمـامی بخشهای شرکتکننده در زنجیره غذایی، ایمنی و سلامت مواد غذایی را هرچه بیشتر تأمین نماید.